Friday, 10 October 2014

Nedelja kroz užine 06/10-10/10/14

Nedelja teškog buđenja, još težih glava od stuštenog neba i kišovith jutara. Užinice nisu toliko inspirativne, biće bolje nadam se sledeće radne nedelje.

sendvič, granola štanglica i grožđe


 prženice napravljene u aparatu za waffles, crvena jabuka


tost sa kačkavaljem, pola banane, zelena jabuka

 sendvič, Digestive integralni keksići, zelena jabuka

 pica, cvetići od šargarepe, grožđe i nar, mustokuluro kolač iz pekare

 posna užina: sendvič sa puterom od kikirikija, mustokuluro kolač iz pekare i zelena jabuka

3 comments:

  1. Da li naprskaš jabuku limunom kako ne bi pocrnela?
    Pitam ponukana iskustvom: ako im naseckam jabuku i ona pocrni, iako ne izgubi ni na čemu osim vizuelnog dojma, nekako im nije baš "fina".
    Međutim, ako je naseckam i poprskam limunovim sokom, onda je ok.
    A najjednostavnije je kada pošaljem celu jabuku ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne prskam limunom, moja deca očigledno nemaju problem sa potamnelim jabukama, jer ih uvek pojedu, doduše, kada god sam ima bila stavila po celu jabuku, vratile bi mi polu-pojedenu.

      Delete
    2. Hvala :)
      Nije li neverovatno da samo 4 dana kasnije pišem kako mi deca već dva dana za užinu nose naseckane jabuke i pojedu ih čak i kada potamne ? :D
      To je ono neko internetsko anti-prokletstvo ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails