Nedelja teškog buđenja, još težih glava od stuštenog neba i kišovith jutara. Užinice nisu toliko inspirativne, biće bolje nadam se sledeće radne nedelje.
sendvič, granola štanglica i grožđe
prženice napravljene u aparatu za waffles, crvena jabuka
tost sa kačkavaljem, pola banane, zelena jabuka
sendvič, Digestive integralni keksići, zelena jabuka
pica, cvetići od šargarepe, grožđe i nar, mustokuluro kolač iz pekare
posna užina: sendvič sa puterom od kikirikija, mustokuluro kolač iz pekare i zelena jabuka
Da li naprskaš jabuku limunom kako ne bi pocrnela?
ReplyDeletePitam ponukana iskustvom: ako im naseckam jabuku i ona pocrni, iako ne izgubi ni na čemu osim vizuelnog dojma, nekako im nije baš "fina".
Međutim, ako je naseckam i poprskam limunovim sokom, onda je ok.
A najjednostavnije je kada pošaljem celu jabuku ;)
Ne prskam limunom, moja deca očigledno nemaju problem sa potamnelim jabukama, jer ih uvek pojedu, doduše, kada god sam ima bila stavila po celu jabuku, vratile bi mi polu-pojedenu.
DeleteHvala :)
DeleteNije li neverovatno da samo 4 dana kasnije pišem kako mi deca već dva dana za užinu nose naseckane jabuke i pojedu ih čak i kada potamne ? :D
To je ono neko internetsko anti-prokletstvo ;)