Wednesday, 24 August 2011

Kako ostaviti komentar na blogu?

Iskreno, najiskrenije da vam kažem, volela bih da ima malo više interakcije na ovom mom malom blogu. Komentarčić tu i tamo mi ne bi smetao, naprotiv, tome bih se beskrajno radovala. Mnogi su mi se "požalili" da ne znaju kako da ostave komentar zbog više izbora identiteta koje Blogger nudi, što je malo zbunjujuće, moram čak i ja da priznam. Za one koji možda ne znaju kako, evo malog uputstva koji će im pomoći da, ukoliko to žele, komentarišu neki moj post.
Ispod svakog posta stoji narandžastim slovima " 0 comments" u slučaju da nema nikakvog komentara na post. Kliknuvši na to, otvara se prazno polje za pisanje "post a comment". Ispod prostora za pisanje stoji padajući meni "comment as" ( ili "komentariši kao") gde morate da izabrete svoj identitet tj. pod kojim imenom ćete komentarisat, bez toga, vaš komentar nije moguće "poslati u etar". Evo, prilike da za svoje ime povežete svoj sajt ili blog ukoliko ste korisnik Blogger-a, WordPress-a,LiveJournal-a ili TypePad-a. Ako niste, opredelite se za opciju Name/URL. Izabravši je, ukucajte svoje ime u polje "name" i adresu svog sajta (ako ga imate, ako ne, ostavite to polje prazno) u polje "URL". Naravno, uvek možete komentarisati potpuno anonimni.

Happy commenting!

11 comments:

 1. Dora, ovo je najbolji blog na svetu. odusevila si me. Anci

  ReplyDelete
 2. Hvala, Ana, divna si, kao i uvek!

  ReplyDelete
 3. Dora, obožavam tvoj blog, sve sam tekstove iščitala, samo nastavi sa pisanjem, ulepšavaš mi život, zaista. Pokušaću da komentarišem od sada jer pre nisam znala da može ako nisi član bloggera. :)

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Tako mi je drago! Još da si ostavila ime bilo bi mi još draže! I mene podjednako lepe reči čitalava ulepšavaju život.

  ReplyDelete
 6. Odlična si, neprestano iščitavam tvoj blog. Tako mnogo lijepoga o tako malim, i naizgled beznačajnim stvarima.
  najljepše želje iz Sarajeva

  ReplyDelete
 7. Jako mi je drago zbog toga i hvala puno na tako lepim rečima!!! pozdrav!!!

  ReplyDelete
 8. Hvala, draga Dora,
  nekoliko puta sam htela da prokomentarisem neki tvoj blog, sada znam i kako.
  Topli pozdravi,
  Lara

  ReplyDelete
 9. Samo napred, jedva čekam još komentara!!!

  ReplyDelete
 10. LP ja isto imam problem s time, nitko mi ne može ostaviti komm na blogu i nikako mi nije jasno zašto, sad ću probat i ja ovako pa da vidimo da li će uspjet !
  Hvala na savjetu !

  ReplyDelete
 11. Samo isprobavam.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails