Tuesday 1 January 2013

Novogodišnja zabavna igra-blog u 2012. godini

Zadatak glasi:
Prekopiraj prvu rečenicu prvog posta u mesecu iz 2012. godine (ako je mnogo kratka može i prve dve-tri rečenice) i izaberi jednu omiljenu fotografiju za svaki mesec.



Januar

"Novogodišnje rezolucije su veoma lična stvar, ali morate se složiti da vam je u tom domenu dobrodošla pomoć ili bolje reći podstrek, naročito ako želite da vam predstojeća 2012. godina bude srećnija, lepša, lakša, zamašnija i smisaonija."

Februar

"Uh, kakva je ovo nedelja bila! Hladna, ledena, obučena u belo, jel' da? Kod nas je takođe bilo hladno, neobično za ovo podneblje, a umesto snega imali smo (i još uvek imamo) kišu i vetar koji nikako da stanu. Ne znam šta je gore, zaista? U svakom slučaju svima nam nadostaje malo sunca i lepih dana. Da li osećate zimsku melanholiju?"




Mart
"Najlakše je kukati, žaliti se, uzdisati i očajavati. To svi možemo, ustvari, svi imamo veliki talenat za to. Teško je održavati optimizam i osmeh na licu kada stvari ne idu onako kako si planirao i kako želiš."


April

"Sunce, sunce i sunce! Ta reč najbolje opisuje kako sam doživela prethodnu nedelju."

 Maj

"Najprirodnija stvar na svetu je...stariti."


Jun
"Kućni poslovi su neminovnost i za neke od nas veliki izvor stresa. "

Juli
"Dugo me nije bilo i vreme je brzo prošlo. Volela bih da ga je bilo više za pisanje i druženje na blogu, ali kao i svakog leta, uvek postoji mali period kada moram zapostaviti moj mali blog."


Avgust

"Neke žene vole da tumaraju satima po prodavnicama isprobavajući cipele i krpice željno iščekujući svako sezonsko sniženje, neke mogu po ceo dan loviti novu šminku, parfeme i kozmetiku. Mene pustite da idem na pijacu i ja sam najsrećnija na svetu, ali...nije uvek bilo tako."


Septembar
"Prošle subote sam kupila cveklu na pijaci. Nisam odolela, jer ju je bilo svuda, a pravo da vam kažem, dosadile su mi klasične letnje salate od paradajza i krastavca."

                                                 (mama, teta Mira u crvenom i ja u Grčkoj)

Oktobar
"Da li da vam pričam o strašnom događaju koji me je totalno uzdrmao i izbacio iz koloseka ili da odmah krenem blog post sa pričom o tome kako sam dobro, kako je život lep i kako opet sve protiče normalno? "


Novembar
"Kada sam nekada davno počinjala da postim bilo mi je jako teško: stalno sam mislila na to šta ću jesti, osećala sam glad non-stop, creva su mi se uvijala, zavijala i ništa nije moglo zadovoljiti moju glad."


Decembar
"Dobro jutro, dobar dan, ili dobro veče-kako za koga. Kakav je bio vaš vikend? Ja sam ga provela u nekom maglovitom polu- snu, a kako i ne bi kada mi je pritisak  u jednom trenutku bio 85/55!"



1 comment:

  1. Sjajan blog, ma belle!
    Pratim te.

    http://mamanquicuisinesanslait.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails