Friday 9 May 2014

Pekarica

8 sati u kuhinji za jednu jako važnu i posebnu priliku. O njoj ću drugi put, a možda i neću, jer je mnogo važna, lična i posebna. Ne, nije Evrovizija. Za sada, za vas, za vašu maštu i inspiraciju, ovo su: Kiš Loren, francuski kolač sa limunom, keksići sa komadićima čokolade (chocolate chip cookies), pita sa sirom i kremom od griza i black bottom cupcakes, spakovani (skoro) i spremni za transport.





Trenutno sam ja jedna jako srećna i  umorna žena. Čeka me topla kupka i opuštanje pred veliki dan...(izuzimam peglanje i kupanje dece). Želim vam divan vikend, lepo se odmorite i uživajte. A, recepti? Biće i njih. Ništa od ovoga nije teško niti  skupo, znate vi već mene.

9 comments:

  1. Draga Dora sve izgleda veoma ukusno. Drago mi je sto ponovo blogujes :)

    Mira
    http://medalbs.wordpress.com/

    ReplyDelete

  2. Slucajno sam svratila da procitam neke stare postove, kad eto iznenadjenja! Ulepsala si mi vece! Sreca, sreca, radost!
    P.S. Jedva cekam recepte! Kad kuvam po tvojim receptima sve mi uspe! (a veruj mi, to je u mom slucaju veeeeeliki uspeh)

    ReplyDelete
  3. Ana Ilic Stevanovic14 May 2014 at 01:28

    Jedva cekam recepte!!!I imam molbicu za sve nas, ajd saznaj nam molim te recept za one preukusne pite za giros i suflaki,ja kad god odemo u G,jedem pitu a meso prepustim ostalima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pite nikada ne spremam niti spremam kući suvlaki i giros, sem ponekad od piletine. Pite se ovde kupuju u supermarketu, uglavnom zamznute ako želiš da praviš giros u kućnoj varijanti, ali mogu da probam da nađem provereni recept i da ti ga pošaljem.

      Delete
  4. Nisi fer, postavila si nam svu ovu lepotu da nam voda krene na usta i nestala...:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Draguljice, jesam, jesam! I am back in the game! Veliki kiss za tebe!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails